Klik sini..

Saturday, July 10, 2010

Salam semua,

Setelah 2 minggu menyepikan diri daripada blogging, maka Miss Pudding Pie kini kembali..hahaha.. Yeah yeah to me! LOL Rindu-rindu sama MM&I. Maka kini mood nak update tu dah datang balik. Sebab 'Aqila tu dah bising-bising bila mahu update blog wahai  roomate? gegegege =)


Minggu ni dah pun bermulanya Tahun Ketiga a.k.a. Final year sebab aku dah pun masuk Sem 5. Sat lagi dah nak praktikal pulak. Waaaaaa, mahu abes study ka?? Cepatnyer. Rasa macam semalam jek aku daftar masuk U utk degree aku ni ha. Masih terasa muda lagi walaupun umur dah nak masuk teeeeeeeetttt..KAH KAH KAH (perasan dak kecik lagi sedangkan muka dah matang boleh dipanggil makcik/emak kakak kan!)


Bukak folder album balik, memang cepat jek terasa 3 tahun kat KBM*. Dulu ingat 3 tahun tu macam lama sangat la. Tapi sekarang ni masa berlalu dengan pantas. Dah jadik senior pun. Teringat sepanjang minggu ni berjumpa dengan junior a.k.a freshie time makan kat Mara Food Court. Rasa macam nak tergelak jek, cam nak jerit, Kami dah nak grad!  Wewewe, Entah diorang tahu tak kitorang dah jadi senior ni sebab rupa budak-budak Part 5 batch aku especially lepasan matrik ni tak macam mature sangat pun. Biasa-biasa jek.  hahaha


Anyway, semua kelas aku sem ni kebanyakannya habis petang tahu (6.30pm) Mak ai, boleh kematu punggung dah la semua kelas, air cond nye tak nak macam kat Kutub Utara lak kan. Rasa nak bawak gloves pulak sem ni. Cam air batu dah tangan ni nak menulis. Hahahaha. Lecturerenye semua pun okay semua subjek nye KO. Semua nak kena buat seminar, takpun field work. Adeh, report sudah semestinya. Jeles tol kat junior sebab lepas ni subjek yang diambil dah makin pendek.Tak aci!!!


Well, aku nak wish "ALL THE BEST FOR THIS FINAL SEMESTER JULY-NOV 2010". Moga kita semua mendapat kejayaan dan keberkatan daripada-Nya sepanjang sem ni.









p/s: Moga sem ni banyak aktiviti2 drpd MASA,, mahu kumpul gambo banyak2!
      KBM (Kampus Bandaraya Melaka)

3 comments:

zella y said...

kelas abis pkul 6.30 ptg??
fuh.. lambatnya...

MuNsYi SaMa said...

all the best. Simpan memori2 ketika masih blaja ni. :)

dolce_afend said...

congrates.....cptkn mase belalu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin