Klik sini..

Sunday, February 14, 2010

Teringin Makan Limau Mandarin Sekotak!




Gong Xi Fa Cai!!!

Untuk semua pakcik, makcik, jiran2 sbelah rumah, member tempat sekerja dan jugak kengkawan Chinese aku yang menyambut hari raya Cina.. mau angpau sama limau Mandarin ada boleh ka?? Keyi la. hahahha


Untuk bloggers yang sudi melawat dan tinggalkan link di M,M&I beserta komen-komen 'membina' tu, Xie Xie Ni!! (tetiba rasa nak cakap Mandarin plak almaklumlah setiap hari jumpa customer Chinese..KAH KAH KAH)


Maaf bebanyak.. Duibuqi..


Actually kalau boleh nak update hari-hari tapi memandangkan bila tiba rumah jek aku dah 'syahid' dulu sebelum sempat online dah.. Aishhhh..  Draft sekadar tinggalan jek. Esok-esok aku dah berhenti keje karang aku mau terjah sambil lompat-lompat di blog kamu ya! Semuanya gara-gara penangan part time time raya Cina nak dekat. Gila sakan diorang bershopping plak tu..Jeles aku!


Off day


Aku dapat cuti sehari sempena raya Cina 14hb Feb ni. Hopefully rancangan ke Jusco baru tercapai. Hehe Suka sangat. Mahu membeli belah tingkap sambil cuci-cuci mata. (Balas dendam ke hapa ni? tak kot. Ish2) InsyaAllah. Tak sabar dah nak jalan-jalan plak. Memandangkan plan nak balik Batu Pahat terpaksa ditunda, so aku redha. Redah jek esok hari!




p/s: Meriah bila kawasan rumah dgr mercun meletup-letup mcm popcorn masak

12 comments:

Moon Death Spell said...

selamat tahun baru china kepada apek china jual sayur..

hehehe.. tau tak pe bising

Najiahtul Syafiqah Ismail said...

nak pergi jj baru...today last day sales...baik gi cepat2x..

zella said...

selamat bercuti n shopping2..heheh

skrg ni tgh dgr gendang tarian naga n bunyi mercun...meriah sgt smpai xbole tdo mlm td..heheh

dila said...

meh datang umah..limau berkotak2 ni..ambik free je..hehe

aCu said...

hoit. kalo ko dpt byk limau, bak sini sikit.haha

ShaFril said...

hoho tringin ek..ciannya..sy dpt 2kotak pn dh xlarat nk mkn dh hehe

pudding pie said...

to cik moon,

mmg bising tapi meriah..hehe

pudding pie said...

to najiah,
sudah pergi..kamu?

pudding pie said...

selamat bercuti..
samapi tak bleh tido??
cian. ku tido jek

pudding pie said...

to dila,
ye ke? bak cini..

pudding pie said...

to acu,
aku tak dapat pun

pudding pie said...

to shafril,

bak sini sket la. nak makan gak!
hahahha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin