Klik sini..

Monday, February 15, 2010

Mari Jelajah Jusco - Sesi Membeli belah Tingkap!

14hb Feb 2010 bersamaan hari Ahad
Ku pergi juga bersama teman serumah
Seawal 11pagi sebab MekSu tumpangkan kami
So, transpot pergi setle!


Kami breakfast dulu di KFC
Then, kami separate plak dgn Mek Su
Sesi jelajah Jusco baru branch Melaka pulak!
Hahahaha =)
Aku ingat macam MP jek sekali rupa cam BP Mall (JJ lagi besar kot!)
Jusconye kecik tapi bahagian luar Jusco yang besar
Ada macam-macam service center cam Sony, Nokia dll (tak yah riso dah)
Leguh jugak kaki ku menapak


Overall okayla cuma kawan aku kata
Jusco kali ni tak banyak choice
Ye ke?? Ntahla first time aku pergi ni
Redah je la..
Janji shopping mopping!!


Ku jadi suka bila semua sale..
Jadi rambang mata pulak
Tapi tekad dah tak nak membazir dwet
Hahahahah (Boleh caya ke aku ni??)
Sempat jugak amik gambo dengan Dewa Kekayaan
Dapat la angpow sekali tengok dalamnya gula-gula 2 bijik?!#!


Menjelang petang Jusco makin crowded
Semua kaunter pun panjang customer beratur
Macam dalam konsert aku tengok
Nak berebut lagi dalam food court
Tensen gua!
Bila balik pulak, sudah!
Kami konpius mana nak cari tempat tunggu bus ni
Teksi pun tak nampak..
Alahai hari cuti ku!





Brunch dulu!

 
Testing jaket labuh..suka!



dalam Jusco dgn Dewa Kekayaan ~ kononnye lah!



kiut -miut nye souvenir..hahaha =)



p/s: ok ejan, start menabung sekarang!

12 comments:

bEEdLE d' bARd said...

wah bestnyer org tu shopping... =)

Moon Death Spell said...

wah.. membeli belah tingkap ye kamu.. hehehhe... kalau baru bukak mesti barang still murah.. heheheh... kenapa tak curi janggut uncle tu

zella said...

gula2 dua biji je??
heheheh

'AQILAH said...

wehheeeee penat giler jalan dari pukul 10 sampai 5??!!! hahha

ShaFril said...

haha dewa tu mmg "kaya" sungguh haha

ceqzue said...

haahahah..
ahad tu pn i g jusco elaa gk..
n i pn jmp gak dewa tu??
npe i xjumpe u ea??
heheheh.....
tp bnyk kedai ttp kn?
but enjoy..

pudding pie said...

to beedle d'bard,

hahaha, shopping 1 day jek
buka selalu pun

pudding pie said...

moon death spell,

kalau boleh mmg aku nak curik pun janggut die

pudding pie said...

zella,

ha'ah, 2 bijik gula jek
ceh.. ingt angpow seringgit ke

pudding pie said...

aqilah,

mmg penat. tapi tak terasa sgt masa shopping tu
gagaga =)

pudding pie said...

to shafril,

mmg 'kaya' makan roti kaya lagi sodap!

pudding pie said...

to cesque,

ye ke?
la takde jodoh nk jmpe la
hehehhe..biase la ttp rye cina tu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin